LOVELY!

En utav mina allra bästa, underbaraste vänner som flyttade till Danmark för snart ett år sen har funderingar på att flytta tillbaka till Sverige! GO SWEDEN säger jag bara! När hon berättade detta över MSN för ett litet tag sen gjorde mitt hjärta glödjeskutt och mina ögon tårades! Jag saknar dig! <3
Men sssschy! Säg inget till någon! För dom har inte bestämt sig än. (dom = hon och hennes danska pojkvän + några katter och en st söt hund)  Bilderna nedanför är på mig och Anna 2009 <3






För övrigt VILL jag ha hund, typ NU! NU! NU!
Jag saknar verkligen att ha hund, jag känner mig så lugn, sansad och lycklig varje gång jag är i närheten utav djur! Jag Ska skaffa hund, om det så blir det sista jag gör! (nej, det hoppas vi ju inte på att det blir!)
Jag funderar på att plugga till hundskötare också :) Sen när jag har fått upp mig själv ur den här lilla gropen jag har fastnat i :)
Men nu blir det sängen! 

Pussar och kramar
yours sincerely


Just an update.

Jag funderar på att ta upp det här med bloggandet.
Well, mycket har hänt sen sist.
Min klass tog studenten, jag gick dit och kramade om några utav dem :) Jag kände att jag var tvungen att gå dit för att få ett avslut. På kortegen vrålade Mimmi: "Skål IDA!" eller "Skål för IDA!" (jag hörde inte riktigt) och några utav dem höjde glasen! Jag fick verkligen hålla igen för att inte börja gråta! Tårarna kom när jag gick därifrån dock.. Ni är underbara!

Jag ska äntligen flytta hemifrån!
Det är både med spänning, glädje, sorg och lite rädsla som jag gör det!
Fr.o.m den första oktober är lägenheten Min! :)
Kommer bo en lägenhet ifrån en utav mina bättre vänner, Elaine :)

Jag är redigt sugen på att skaffa hund! :)
Frågan är bara, har jag råd? det behöver ju inte bli så dyrt. Att köpa hunden lär ju inte bli billigt, men sen går det nog kanon. Jag saknar verkligen att ha hund! Det värker i kroppen på mig när jag tänker på det!

Men nu måste jag hoppa ner i sängen! :)

Pussar och kramar
yours sincerely


RSS 2.0