R.I.P Lasse Brandeby

Lasse Brandeby
(Kurtan Olsson, Rena rama Rolf)
* 27 April 1945
- 20 November 2011
Åh, Älskade lilla Lasse Brandeby somnade in inatt på Sahlgrenska i Göteborg efter en tids sjukdom :( Jag blev faktist riktigt, riktigt ledsen när jag fick veta det. Många fina barndomsminnen har jag tack vare honom! Kurt Olssons Jul t.ex.
Jag blir lycklig ända in i själen varenda gång jag tänker på när han skulle limma ihop julgranen :) Jag kommer alltid minnas dig med ett stort leende på läpparna.
Tokiga Lilla Lasse, Må du Vila I Frid <3






Note to self;
Här ska jag köpa Kurtans filmer.




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Captain America: The First Avenger [2011]



Filmen utspelar sig under andra världskriget. Steve (Chris Evans) är en fysiskt liten kille med stort hjärta som mer än allt annat vill bli soldat och få slåss för rättvisan. Hans ansökan nekas om och om igen. Tills en lite halvgalen, rolig och fruktansvärt ödmjuk vetenskapsman vid namn Dr. Abraham Erskine (Stanley Tucci) träffar på honom. Steve får genomgå en vetenskaplig förändrig och blir allas vår älskade superhjälte Captain America. Han kastar sig in i krig och kaos för att skapa rättvisa!

För det första så lyckades dom jäklarns bra med castingen! Och sen har dom fått in en ascool brud med pondus i militären, Peggy Carter! (Hayley Atwell) Den lilla, lilla feministen inuti mig jublade när hon stod upp för sig själv och gav killarna stryk :) När jag insåg att det bara var några futtiga enstaka sekunder kvar utav filmen så ropade jag; "Neeeeej, vafan!" Jag gjorde som jag alltid gör när jag får för mig att: det här, det kommer det absolut bli en uppföljare på! Jag spolade förbi eftertexterna och upptäckte en trailer för nästa film! Så jag hade rätt även den här gången! Jag längtar till Maj 2012 då The Avengers kommer ut! :)


Det var dock alldeles för lite sånna här scener för att jag skulle vara helt nöjd ;)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Regina Spektor - On the radio <3




Åh, en sån underbar låt, och en sån underbar tjej! Det kan man ju inte annat än älska :) Håller på att lyssna in hennes två skivor; "Far" och "Begin to hope". Än så länge så ser det bra ut! Tummen upp! Mycket aukustisk musik, trallvänliga melodier, mysiga och känsliga texter och en supersöt röst. Hon påminner lite om Lilly Allen och Kate Nash :) och det är brabra! :)
(Jag hatar dock att han med de bruna ögonen känner mig så väl, eller om det var tur, att han prickade in just denna låten och skickade till mig. helvete)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Robyn @ Ellen

Alltså, Robyn i all ära! Jag älskar henne. När jag såg på Ellens show förut och hon sa att Robyn, from Sweden skulle uppträda blev jag superstolt! Men sen när jag såg henne dansa runt som en 9årig pojk på ett fredagsdisco blev jag faktist lite besviken och tänkte; shit Robyn! äre såhär du presenterar oss Svenskar ute i världen?! Skärpning!







..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Hawaii Five-0



ÅH! Lyckos mig! Två avsnitt utav Hawaii five-0 att kika på!
Med underbara, fina, snygga, sexiga Alex O'loughlin <3 nomnomnom <3



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Jag har tagit ställning!



Jag har tagit ställning! Jag donerar mina organ till både transplantation och för medicinskt ändamål när jag dör! Ta ställning du också! Bara att fylla i ett litet kort att ha i plånboken, så kan även du göra nytta även efter din tid är slut! Finns att finna på apotek, vårdcentraler, sjukhus etc. Finns tydligen även en app på mobilen som man kan ha, för er som har lite mer high tech mobiler än mig :)





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Shelter [2010]



Julianne Moore spelar en psykolog vid namn Carolyn "Cara" Harding som and I quote; "I see myself as a doctor of science and a woman of God". Hennes pappa, Dr. Harding (Jeffrey DeMunn) jobbar som överläkare på ett mentalsjukhus (om jag har förstått det hela rätt) och har fått in ett speciellt fall, Adam Sober (spelad av snygga Jonathan Rhys Meyers med de underbara fina, dock iskalla ögonen. Som förövrigt är en riktig hejare på det här med att spela teater!) Dr. Harding ber sin dotter att utvärdera Adam. Hon kommer till slutsatsen att Adam har lagt till en personlighet, "David" för att fly undan sitt egna liv. Allt eftersom blir det konstigare och konstigare. Ingenting hänger ihop och Adam visar ytterligare fler personligheter.

Trots att filmen hade en lite grådyster nyans över sig (som jag i vanliga fall avskyr) så är den riktigt bra. Lagom mycket spänning, gåtor och övernaturligt för mig idag. Om du gillar lite mystiska filmer så ska du absolut ta och kika in den här!

oh, förresten så är det två svenskar vid namn Måns Mårlind och Björn Stein som har regisserat den! Extra plus i kanten för det!! :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

KSS med mami

Idag ringde klockan 06.55 och jag klev ur sängen 07.00. Jösses, kändes verkligen helt skumt att gå upp så tidigt och vara färdigsminkad 07.30. Jag och mamma åkte in till skövde runt 08.15, för hon hade tid hos Gyn på KSS. Min stackars lilla mami ska opereras då hon har en polyp på livmordern (ja,tydligen kan man få polyper lite varstans) Jag fick även träffa PG Larsson, Mannen som (förmodligen) räddade mitt liv. Utan honom hade säkerligen även jag dött i klamydiainfektion. Men han insåg risken och kurerade mamma mot det. (då hon har förlorat 4 barn i klamydiainfektion) Det är tack vare PG Larsson som varenda gravid kvinna måste ta klamydiatest. Min mamma fick vara en stor del i hela handlingen. Det känns lite häftigt ändå :P Efter det åkte vi till Ö&B en snabbis. Sen förbi Max där jag äntligen fick testa deras Lyxshake. Den var god, men inte vidare lyxig kanske? ;P hehe
Nu har jag suttit här hemma och kikat på The Mentalist. Åh, Patrick Jane <3 Han är ju bara för go ;P







..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

all natural

åh, jag testade att göra en all natural makeup precis.
Skulle väl egentligen ha lagt mig och sovit för längesen.
Men hey! Imorgon är första dagen på riktigt länge som jag kan sova till typ tolv,
sen ska jag bara iväg på ett möte och sen hem och slappa igen.
Fyfan vad det ska bli gött eller :) riktigt fint är det allt :)




Jag tycker faktist att sminkningen blev rätt bra ändå :) hehe
Älskar att jag har en vit blomma i håret också :) hehe



Nu ska jag nog faktist ta och lägga mig och drömma om söta saker.
Åh vad jag saknar kawaii. Kawaii är så underbart, det är så underbart
att bli insjunken i Kawaiins värld en stund. så mys mys :) 

  ♥
 

..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Mumford & Sons - white blank page <3



Blev precis tipsad om den här låten. Helt underbar är den! Älskar hans lite halvrisiga whiskeyliknande röst, rytmen, melodin och att det går lugnt och sedan bara Bam liksom så kör det igång, sen stannar det upp och bam igen! Helt underbart :) Texten är ju hur fin som helst också :)
Gitarristen är grymt cool, pianisten är sjuktsnygg och sen är det en ståbas med, hur awesome är inte det?!

..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

red lips



okej, testade stora röda läppar och minimal sminkning otherwise, det dög :)
dock rockar jag inte de röda läpparna lika bra som Scarlet Johansson, Kat Von D och självklart, Marilyn Monroe! :)











..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Christina Perri - Jar of hearts <3





Kan man annat än att älska den här låten och tjejen?
tror inte det!




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

mys mys :)

Idag har jag varit med mamsen hela dagen. Eller ja, det har jag varit varenda dag sedan i måndags kväll. Mamma kom hem till mig då och sov över hos mig tills idag :) myspys <3 jag älskar verkligen min lilla mami så himla mycket, hon är bäst liksom :) Fick låna Malins mobila internet och jag har brorsans lilla reselaptop, så det var slappt att kunna sitta och surfa hemma hos mamma :) och ännu mer slappt är det nu när jag ligger i sängen med datorn bredvid mig. haha. jag tänkte ta och se något avsnitt utav någon serie nu och sen försöka lägga mig. Det är ju trots allt en dag imorgon också. åh, jag saknar min dator, men när vi har formaterat om den så kommer jag sakna den här lilla krabaten också. Kunna sitta i soffan helt slappt och muppa sig vid nätet :P haha

just det! Mamma "fick" en asnice silvrig opel utav Olle idag, och jag fick veta att Mynta har flyttat till karlsborg och trivs bra där. jag saknar den lilla busbebisen faktist. och jag var med och tävlade om ett par reebok easy tone dojjor förut, så håll alla tummar och tår! This fattie needs some new shoes ;P

wellwell, natti darlings :)






..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


RSS 2.0