Daniel Adams Ray - Dum av dig <3





Underbara lilla Daniel Adams Ray <3
Är helt hooked :) hans skiva "Svart, Vitt och allt däremellan" borde alla lyssna in!

Dum av dig.

Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
(Jag sprang snabbt)
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
(Jag sprang snabbt)
Utan någon egentlig plan
(Så en dag)
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Jag blir så dum av dig

Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
(Jag sprang snabbt)
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
(Kör)
Svartskalle stoltast i staden
Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det
(Så)

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen
(Så)

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Dum av dig
Hey hey hey
Dum av dig
Hey hey hey




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Shabby Chic klockor :)

Jag är jättesugen på att köpa mig en söt bordsklocka att ha på nattduksbordet i sovrummet :) Jag fick höra att mitt sovrum går lite åt "shabby chic"-stilen, så jag googlade det och hittade massa fina butiker på nätet. Jag funderar mellan två fina klockor :)


Från Alvashus.se, Pris: 299:-
Söt vit klocka med rosor och fjäril, fast jag är lite osäker på den med tanke på att det står "Paris" mitt i allt liksom.


Från: FridasGard.se, Pris: 229:-
Superfin lite beigevit klocka med fina rosor, det lutar faktist mest åt den här :) Fast jag vet inte för dom är lika fina båda två :P





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Anna kommer till Sverige imorgon :)



ANNA KOMMER TILL SVERIGE IMORGON!!
woooohoooo :D:D Vi ska ses och ha en tjejkväll bara hon och jag <3 Gosh vad jag längtar :) sen om dom har tid så ska vi försöka fixa en fest allesammans :D hoppas, hoppas, hoppas :D mihihi.. Saknar 2009 när vi umgicks hela tiden. Bilden är från när jag senast såg henne. Alldeles förlängesen nu!!!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Onsdag

Jag och mamma skulle kopiera en nyckel idag, men det var såklart stängt :( så det får vi ta imorgon. vi åkte upp till Olle där hans söta dotter Lee var med sin söta dotter Aleyah :) Hon är så söt, Aleyah :) hennes mjölkchokladiga hud, bruna ögon och lockiga bruna håret :) Hon pratar så gulligt, kanske är extra gulligt eftersom hon pratar på norska? haha.

Sen åkte jag och mamma iväg till tibro igen, jag köpte lite mat och mamma släppte av mig hos Ylva. Där jag klev in och satte mig på hennes mysiga altan och åt min mat medan Ylva rensade dagens fångst, en hel icapåse med svamp! Jag fick ju såklart ta fram min tomboysida även idag och plocka ur en och annan spindel ur påsen :) frågar du Ylva så var det gigantiska spindlar ;) sen tjötade vi lite medan jag vilade maten :P haha.

Sen gick jag över till brorsans gym, bråkade lite med högtalarna men fick tillslut ordning på det och min musik kom igång! På med lagom hög musik och upp på crosstrainern!! Crosstrainern är förövrigt dubbelt så jobbig som cykeln upptäckte jag. dock fick man jäklarns ont i röven utav cykelsadeln. Jag tränade armarna rätt rejält och även benen. Svetten verkligen rann, och då menar jag rann. som vattendroppar. hela mina hud var blank av svett. sexigt ;) haha.. sen var mamma så himla söt att hon hämtade upp mig och körde hem mig, jag var rätt mör i kroppen :P haha. Hem och ta en välförtjänt underbart skön dusch! :)

Sen fick jag kila upp till Malin en stund och prata med henne, krama henne. Nu är hon på KSS med sin familj. Hennes morfar mår inget bra alls, verkligen inte alls. Dom sitter vak inatt :( Stackars min lilla Malin som älskar sin morfar så himla mycket! Tänker på dig!!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely




Lite trött på det här

Jag känner att jag blir lite galen på det här. Ena stunden mår jag okej, nästa skit, sen jättebra, sen är det inte fullt lika bra. Jag är trött, seg och irriterad. Sen har jag helt plötsligt massor med energi till att damsuga, tvätta golven och städa hela lägenheten. Vad är det här? Borderline, kanske du tänker. Men nej, det är det inte. Det har jag fått papper på. Jag siktar på inre stress. För min ångest är tillbaka igen. Välkommen, du har inte varit saknad. Den smyger sig på lite då och då, inga panikångestattacker, men ökad puls, hjärtklappningar, värmesvall, oro och en mage som inte riktigt mår helt ok. "Ida skärp dig, det här är din kropp, dina känslor, You're in charge" Så går det över sen. Men då är jag seg (mer seg än innan, av att behöva skälla ut sig själv och stå ut med en psykisk och fysisk "error-error-error")




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

På fredag bliver Anna hjem til Sverige!!

Danske: På fredag bliver Anna hjem til Sverige!!!!
Svenska: På fredag ​​kommer Anna hem till Sverige!!!!

Svenska
Åh, på fredag kommer min älskade Anna hem från Danmark för att hälsa på ett tag :) Kan ju tyvärr inte träffa henne hela tiden då hennes fästmans familj följer med för att träffa och lära känna hennes familj. Men vi ska ha en myskväll bara hon och jag. Med god mat, cider på balkongen (håll tummarna för solsken!!) massa tjejsnack! <3 och kanske någon film eller två :) hehe. Jag längtar till vår G33KN1GH7 <3

Danske
Åh, på fredag​​, vil min kære Anna hjem fra Danmark og besøger i et stykke tid:) Kan desværre ikke se hende hele tiden, når hendes forlovede familie er inkluderet for at mødes og lære at kende sin familie. Men vi bør have en myskväll bare hende og mig. Med god mad, hylede cider på altanen (Kryds fingre for solskin!), masse pige snak <3 og måske en film eller to:) hehe. Jeg længes efter vores G33KN1GH7 <3


Titta Anna, jag kan lite! det tog tid dock! haha
Se Anna Jeg kender lidt! Det tog tid, dog! haha





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Vem sa att inte brudar kan bära tunga soffor?!

ojojoj, håll i hatten här nu :P
Idag åkte jag, mamma och Olle till skövde. Bilen skulle besiktigas. Vilket inte gick bra tyvärr, fel på väldigt mycket stora grejer :( sedan bar det av till ÖB, där bara det nödvändigaste införskaffades såsom plastpåsar, tandborste, duschtvål och en loka :) haha. Sen skulle Olle iväg till någon bilhandlare och kika på bilar. Så han tjötade med dem och körde runt ett par bilar, det tog oändligt lång tid! Sen off to Media Markt där jag bara skulle kolla på en mobilen, men slutade med att jag köpte en Samsung Monte slide. Jag är inte så flashig när det kommer till såntdär, jag vill gärna ha mina knappar, ingen touch.. och den söta killen som jobbade där skakade på huvudet åt mig, men jag sa att jag söker upp honom sen när jag ska uppgradera mig till touch :) haha sen vart det in en snabbis på lill ica. sen äntligen hem! Men då var det bara att pallra sig iväg och hjälpa Malin med sitt flyttlass som tog säkert 5h? jag var bara med i 3h dock, ca. Eftersom det bara var en man/pojk/kille där, så fick såklart jag ta fram min awesome tomboysida. Slänga kepsen bakofram, in med snusen och biffa till mig så jag kunde hjälpa till att bära alla tunga grejer! Soffor, sängar, bokhyllor, you name it! haha!

Jag funderar på att kika klart The Killing, men vet inte om jag orkar. haha.
Var precis nere med mina jullådor! Äntligen säger jag bara!!! :D:D så gött, snabbt och enkelt, gjort på 10min :) jag vill bara kasta mig på luren och skicka iväg ett sms till de bruna ögonen och säga att; "ahanudu! Nu är jullådorna väck! Är jag inte hur bra som helst!" Men det gör jag inte. Han är upptagen på annat håll och jag vill inte störa eller lägga mig i det.
nej, nu blire nog allt lite Kinnaman innan sängen :)



(Min nya lilla pärla, får hoppas att den funkar finfint :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Love at first hiccup [2009]



Victor är en såkallad freshman som är kär i Anya, en senior. Anya dejtar dock en annan senior, Peter. Victor försöker med många knep för att ens våga närma sig Anya, men varje gång får han hicka och får inte fram många ord.

Filmen är en riktig romantisk tonårskomedi. Jag tyckte den var hur söt som helst! Många gånger satte jag händerna framför ögonen för det var så fruktansvärt pinsamt! och sött! Man blev alldeles "aaaawe" väldigt ofta.
Om man inte gillar söta tonårsfilmer aka chickflicks så är det här nog inget att se, men annars, Absolut! :)


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Skid Row - I remember you



Fucking hot!!!!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Poison - Every rose has its thorn




Jag vet inte ens vad jag ska säga. Den här låten är så jävla bra, och videon är så jäkla bra. det här är så jäkla fucking awesome så det finns inte ord till det! Fy fan vad bra!




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Firade pappa

Jag har haft en supertrevlig eftermiddag/kväll idag med min pappa, hans nya, farfar, hans sambo, faster och kusin :) Sen kom Adam och hans kusin förbi :) Idag var första gången på jag vet inte hur många år som jag och Adam träffades :P vi var brevvänner när vi var små förstår ni :) för på den tiden fanns det varken msn, sms eller facebook. Så då fick man allt försöka lista ut vad en 8årig pojk skrev med sin jäkligt fina stil! Det var fan hårdare förr! sen fick man vänta liksom en hel dag på att få svar, minst! inte två minuter. Men det var kul att få träffa honom :) Vi träffades tydligen någon gång när vi var ca 10, när jag och pappa skulle åka och hämta ett växthus hemma hos Adams föräldrar, och tydligen hade jag sagt; "jaja, som om det kommer komma upp nån gång!!!"  (vilket det faktist gjorde!) hahah, vad uppkäftig jag var :P haha. Åh, jag fick skjuts hem utav Adam och hans kusin i Adams fin fina Ford Cougar 68! Mreeew säger jag bara! omnomnomnomnom på den bilen!!! <3 haha



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Ky-Mani Marley - Ghetto Soldier



Så jäkla awesome!!! A W E S O M E!!!




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

1050:- på hem och hobby!

Jösses säger jag bara!! Jag och mamma var på hem och hobby i hjo förut idag, och nu är jag minst 1500:- fattigare!! Jösses!! Jag bara gick och plockade i grejer i korgen. Grej efter grej. Snacka om Shopaholic idag minsann! Sen var jag på systemet, bjöd mamma på mat och köpte blommor igår! Jag vill inte kolla hur mycket jag har kvar på kontot! Det blir till att ta det lite försiktigt med pengarna nu :P Men jag fick tag i rätt mycket roliga grejer :) krukor, tavlor, sänglakan, prydnadssaker, aromoljor, present till pappa och presenter till Malin med mera med mera:) och just det, jag köpte hårfärg idag också. ajaj, det svider i plånboken!

Helst ska jag ha hunnit tvätta klart, färga håret och duscha till klockan nio. Det ser lite tight ut eftersom sista maskinen inte är klar än och jag funderar på att tumla den. Sen ska man ju sitta med färgen en liten stund också. Det där med tidig sänggång får jag nog skjuta upp till någon annan dag :P Haha.

Imorgon ska jag bort till pappa och fira honom :) Farmor, Farfar och hans fru kommer :) Sen hoppas jag att mina fastrar kommer och iaf en utav mina kusiner, Sandra också kommer förbi. Vore så kul att träffa dem igen. Min lillkusin Frida är på Öland Roots (den bitchen!) hahah :P

Ooooch på lördag ska jag och brorsan måla och plocka iordning massa skrot i lokalen. Mästarn kommer kanske, fast jag hoppas ändå att han inte gör det. För jag vill vara själv med min bror lite, var så jäkla längesen! Vi ska grilla och greja, så hoppas på fint väder nu då! och att jag får lite mer färg! :) haha



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Date Night [2010]



Phil och Claire är ett helt vanligt förortspar som bestämmer sig för att åka in till stan och ha en riktig ordentlig date. De åker till den nya hippa resturangen "Claw" men har inte bokat bord. De blir skickade till baren där de får vänta tills det blir ett bord ledigt. När The Tripplehorns inte kommer till sin reservation säger Phil att de är The Tripplehorns. Vilket de aldrig skulle ha gjort då The Tripplehorns har ett par ovänner minst sagt. Phil och Claire får vara med om en intensiv natt de inte lär glömma i första taget!

Jag säger bara såhär; Koll på den NUNUNU om du inte har sett den än!! Med Steve Carell och Tina Fey kan det bara inte gå fel!! Så jäkla underbara skådisar och otroligt roliga! Jag satt och skrattade genom hela filmen! helt underbart!! :) En utav de bättre filmerna på länge :)
Och sen att älskade, underbara Mark Wahlberg är med en sväng, utan tröja dessutom är ju bara som grädden på moset, pricken över i:et. Loooveeely!!


(okej, jag ser nu att jag var för snabb när jag skrev hans namn och det blev felstavat på bilden! Shit! Men sak samma, han är lika het oavsett vart man sätter h:et!!;)





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Buddha <3


Vill ha!

 

HP DeskJet 3050

Jag vill ha den!!! Finns för 599:- på Siba nu, annars kostar den typ 849:-
Vore så jäkla gött med en egen kopiator, skrivare och scanner!! Gimme!!
fast såklart, en laserskrivare istället för bläck vore ju snajsigt.
men min plånbok håller dock inte med!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

LillKF <3



Åh, min lilla tjejjelejja <3 min älskade lilla tjockiskisse :)
Hon är ca 12 år nu, och har bott hos mig i ca 8-9månader :) Innan hon kom hit till mig så bodde hon hos min storebror, som tyvärr inte hade den tiden för henne som hon behöver. Hon fick vara själv rätt mycket och hon har alltid varit väldigt rädd utav sig, sprungit och gömt sig så fort någon kom. När jag fick henne såg det ut som hon hade svalt en fotboll, för hon var så tjock! hon kunde inte ens klia sig bakom öronen och magen släpade i backen. Antar att hon kanske tröståt? Men nu busar hon, kliar sig bakom öronen, tvättar sig, hälsar på folk, kommer och myser och är helt underbar :) Men jag har ju inget jobb eller så, så jag har ju tiden att lägga ner på henne :) Och eftersom hon bodde hos min bror från början så var det ju såklart han som döpte henne! och till inget annat än LillKF! haha, nu undrar du vad LillKF står för, right? haha.. Well, hon var så himla busig och olydig när hon var missebebis. Hon åt alla hans blommor, spydde upp dom på mattan, hoppade upp i fönstren, kraffsade ur jord, välte blomkrukor, Upp i bokhyllan och hävde ner saker, klöste på soffan med mera med mera, så allt min bror sa till henne jämt var; "LILL KATT FAN!!" och eftersom han jämt sa det så bestämde han sig för att döpa henne till LillKF, Lill Katt Fan då :P haha.. När jag fick henne sa alla att jag skulle byta namn på henne. Men det går ju inte! Hon ÄR ju LillKF, hon heter ju det. Man kan ju inte bara byta namn sådär :) Dock kallar jag henne väldigt ofta för bebis, så många utav mina vänner kallar henne för bebis. Vissa tror t.o.m att hon heter så :) haha



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

SYTYCD S08

Vem älskar inte So You Think You Can Dance?!
Underbart, underbart, underbart :)

Top 10 killarna.
Koregrafi: Christopher Scott




Top 10 tjejerna.
Koregrafi: Sonya Tayeh




Top 20!
Koregrafi: Tyce Diorio?







..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

eyes

 

haha, okej. jag hade lite kul för ett tag sen :)
men vilken är min rätta ögonfärg då? ;D haha




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Kina Grannis <3


 

Så himla söt tjej! underbar röst, underbara melodier, underbara texter <3
Kika in henne på spotify, youtube, myspace eller whatever om du inte har hört talas om henne. Riktigt lugn, söt, mysig musik :) Passar superbra när man ska sova, och annars också förstås :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Amaranthe <3


(f.v Andy, Olof, Morten, Elise, Johan och Jake)

Omg, Jag älskar verkligen den här gruppen!! Dom är så jäkla bra! Inte bara att dom har fått med en helt awesome tjej (Elise) med en riktigt ordentlig pipa och en helt superbra dude (Jake) också med en helt underbar röst, dom har även fått in en growlare!! (Andy) Som också han är helt jävla awesome!! Så bandet består alltså utav tre st som sjunger. (eller ja, Andy sjunger väl inte så mycket, han skriker mest ;D haha) och utöver det så har vi supersnygga, blonda Olof på Gitarr, heta Johan med sideburns på bas och sötingen med det långa fina håret Morten på trummor! Om jag har förstått det hela rätt så är Elise, Jake och Olof svenskar medan Morten, Andy och Johan är från danmark? Är inte riktigt helt hundra, så jag får ta och kolla upp det där nån gång :P
Så kort sagt, Underbara Amaranthe består av ett gäng superheta snubbar och en supervacker tjej. Deras låtar är helt fucking awesome. Så har du inte hört talas om dem förrän nu, spring in på youtube, spotify, myspace, whatever och kolla in dom med en gång!! You wont be sorry!

För övrigt så vill jag ju tatuera nacken, vad sags om Amaranthe's logo? ;D







..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Fired Up [2009]



Två av skolans snyggaste fotbollsspelare bestämmer sig för att bli cheerleaders så att de kan åka iväg på cheercamp där det är 300 tjejer, som de kan "get with". Efter ett tag så börjar de ju såklart gilla själva cheeringen.

Filmen är en ganska typisk ungdomsfilm, men den var jäkligt rolig och apskön att se idag. Fruktansvärt lätt och roligt tidsfördriv :) Sen att Eric Christian Olsen och Nicholas D'Agosto är med är ju iofs största anledningen till att se den, underbara, roliga pojkar!! :) haha


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Splice [2009]



Clive och Elsa är forskare och när de får höra att deras projekt inte kommer fortsätta till mänskligt DNA vill Elsa bara testa och se om dom kan eller inte.
Clive går med på det men sedan går det utför och dom hamnar i en riktig science fiction soppa.

Det är mer drama än action, så är man sugen på en riktigt fartfylld film kanske inte den här är rätt. Men den var faktist jäkligt bra! Och hybriden som Elsa döper till Dren är så jäkla söt :) Iaf genom nästan hela filmen, de sista tio minuterna händer det grejer och det vänder helt plötsligt och blir lite mer action. Jag gillade dock inte slutet!






..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


The Crazies [2010]



En hel liten by blir helt plötsligt förvandlade till mördarzombies. (inte så värst zombieaktiga dock) Sheriffen David, hans fru Judy som är stadens läkare, Vice Sheriffen Russell och Judys sekreterare (?) hamnar på en liten flykt från dessa galna mördare och även CIA, FBI, Homeland Security eller vad det nu är som ska utrota hela staden.

Den funkar på en tråkig söndag, lite seg dock. Som tur är hade man ju både Timothy Olyphant och Joe Anderson att vila ögonen på ;)







..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Orphan [2009]



Kate och John har två barn, sonen Daniel som är ca 10-12 år och döva dottern Max på ca 5-6år. De väntar sitt tredje barn Jessica som tyvärr dör i magen. Kate och John bestämmer sig för att adoptera en 9 årig tjej från ryssland som heter Esther. Esther är charmig, vältalig och duktig på att måla. Esther och dottern Max kommer från första stund jättebra överrens. Men efter ett litet tag börjar Esther bete sig konstigt.

Filmen var helt okej. Fanns ett par ställen då man hoppade till lite smått, och jäklar vad arg jag blev vissa gånger. Det slutar inte riktigt så som man har tänkt sig, så när filmen var slut tänkte jag lite; "vänta va?"

Kika in den en tråkig söndag vettja! Lätt värd att se då :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Börja blogga igen ?

Okej, jag tänkte försöka ta tag i det här med bloggandet igen.
Vi får väl se hur det går den här gången. Jag har inte riktigt hittat nått ställe där jag känner att; "åh, det här är rätt plats för mig" Minns dock att blogg.se var helt okej. Så jag ger det ett försök till :P


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


RSS 2.0