R.I.P Jani Lane <3

Jani Lane
February 1, 1964 – August 11, 2011



Åh, underbara Jani Lane (sångare i underbara bandet Warrant) har lämnat oss, alldeles för jävla tidigt! (jag vet att jag är sen som sjutton, men denna mannen förtjänar ett helt inlägg. Oavsett när!) Jag kommer alltid ha en crush på denna killen, Så underbar röst, udnerbara ögon, läppar, leende :) Jag vet inte riktigt vad jag ska säga ens, förutom att, Jani! Du är fasen bäst!!




Fyra utav de bästa låtarna med Warrant! Lyssna och njut!












..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Vänner :)

Jag tog precis nattaciggen och det slog mig vilka underbara vänner jag har egentligen :) Jag är tacksam över att ha just er som mina små lovedolls :) Ska ta och lägga mig och läsa lite, sen blir det att sova :)





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Pretty Little Liars





Är äntligen ikapp med Pretty Little Liars :) Serien har verkligen blivit mycket bättre nu i andra säsongen :)




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Speedwaykväll

Nu sitter jag här och väntar på Sandra, Malin, Robin, Mamma och Olle.. Helt sanslöst. Jag är alltså klar innan utsatt tid! Go me! :) Knäckte en öl nyss, fy så gott det var :) Vi ska laga mat, dricka lite och kika på speedway :) Kommer fasen bli en mysig kväll :) så jäkla synd att det är så förbannat jäkla varmt och kvavt bara! Jag dör alltså, är helt klibbig hela jag :( usch. Hoppas det blir bättre framåt kvällen. Jag tänker heja på Holder oavsett hur det går för våra svenskar! Jag skiter i vad Malin säger, hon har sin Robin här idag, då får jag fan hålla på min kille i speedwayen oavsett hur det går för hennes Lindgren :P




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Har du en famn för mig






..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Jag kan inte skilja på





..::x
oxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Sociala Ida

Oh, Idag har jag varit riktigt social :P Först kom Elaine, sen kom Malin och Sandra. Sandra hade med sig sin lilla söta tax Linus, för att se hur min misse reagerar på hundar. Det gick faktist helt okej! kan ju inte hoppas för mycket på första gången :P Dom hälsade inte, KF fräste lite och så. Men inget bråk! Vi ska testa nån mer gång i nästa vecka :P Vi satt och fikade i mitt mysiga kök, vuxenpoäng till mig! Sedan när jag började fundera på sängen så plingade det på dörren. Jag kikade ut genom titthålet och såg en blond kaluffs. Ylva? ajjemen, där utanför stod Ylva :) Hon var här en stund. Haft en mysig dag! Jösses, det behövde jag :) inte bara katten som behöver socialiseras tror jag :P haha. nu ska jag snart ta och hoppa ner i sängen :)




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Mynta

Jag skrev på min facebook för någon dag sedan att jag vill ha hund nu! Och en bekant till mig skickade iväg ett PM och frågade hur pass seriös jag var med det. Hon har en liten blandis (Rottwieler-Schäfer-Bordercollie) på 5 månader som hon tyvärr inte orkar med då hon dels har två småbarn och är bipolär. Vi har sagt att vi ska träffas så jag och hunden får lite hum om varandra, och sen att vi kan testa att jag har henne ett tag och ser hur det går. Går det bra så får jag ta över henne. En vän ska komma på fika på torsdag och ta med sin lilla tax så jag får se hur LillKF reagerar på hundar. Hon har ju funkat bra ihop med hundar förut, men sen attackerade ju en polares amstaff henne och sedan dess har hon itne träffat en enda hund. Det är första prioriteringen, att LillKF kommer överens med hundar och speciellt Mynta (som den lilla blandisen heter) Förresten, jag vet inte om jag är så sugen på det namnet. Hon kan ju heta det men jag kallar henne något annat, men kanske något som är snrlikt Mynta eftersom hon antagligen lystrar till tonerna av ordet "Mynta".
Orkar jag med att ha en hund då? det är ett himla ansvar som man tar på sig. Jag tror att det antingen kommer vara ett utav de bästa besluten jag någonsin kommer ta i mitt liv, eller så blir det pannkaka av alltihop. Någon gång i mitt liv ska jag ha hundar men är tiden inne för det?
Det är väldigt jobbigt att vilja ha en hund så mycket att det värker i kroppen och att inte få stöttning i sitt beslut. Mamma tycker inte att jag ska skaffa hund, inte min pappa eller någon annan i familjen heller. De enda som tycker att det kanske kan vara mysigt är mina vänner, men jag vill ha min familjs stöd också! Vi får väl se hur det går på torsdag först och främst! :)
Nu ska jag faktist ta och hoppa ner i sängen och klockan är inte ens midnatt än! Go me!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Melissa Horn <3


Underbar tjej med underbar röst och underbara texter :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


fel dygnsrytm

Jag skulle vara vaken hela dagen för att vända dygnet rätt och kunna somna gott ikväll. Men självklart så somnade jag ju runt 09.30 och vaknade ca 16.15. Fasen, så nu är dygnet helt åt skogen! Nu ska jag koka lite thé, ta en cigg och tjura på mig själv. haha.



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Zombie on speed

Har jag lyckats somna än? Nej.
Varför sova när man kan gå omkring som en zombie on speed hela dagen? och just den meningen fick mig att tänka på ett inslag jag skrev till skolans onlinetidning 2008. Åh, jag saknar tiden på media, tiden som amatörskribent.
(Jag måste självklart dela med mig utav en underbar bild från en av mina favoriter, Aaron Fulcher. Här är hans ena zombiebrud, Lady Blue)



 

"Det här med att det är viktigt att ha rätt dygnsrytm har jag lärt mig den svåra vägen. Dock så sitter jag här igen, klockan är 06.47 på lördags morgonen och jag har inte sovit något inatt. Nu står jag inför detta så igenkända dilemma från min sida; "ska jag försöka sova lite nu? eller ska jag försöka vara vaken hela dagen och somna tidigt ikväll?" Då finns ju risken att jag somnar någon gång i eftermiddag, och det blir ännu svårare att vända dygnet rätt. För att vända dygnet fel krävs en natt, för att vända dygnet rätt igen krävs otaliga nätter, dagar, timmar - som jag skrev till en vän i ett sms alldeles nyss. Varför sätter man sig i den här sitsen genom att sitta kvar vid datorn, ligga kvar framför teven, eller sträckläsa en bok? Varför vill man inte sova? Man missar dagar, jag gör då det i alla fall. Jag är vaken hela måndagen, hela tisdagen och somnar på tisdagkväll för att gå upp på onsdag morgon. Alltså gick jag upp på måndag morgonen och gick och la mig på tisdagskvällen. så vart tog måndagen vägen? eller tisdagen? De flöt ihop till en dag. Livet rusar tillräckligt snabbt förbi för att dagar ska försvinna ut i tomma intet. Jag minns den första gång jag var vaken en hel natt. Jag satt kattvakt hemma hos min bror och fastnade vid datorn. Det var på den tiden man inte hade internet hemma, då lunarstorm var värsta grejen och då dagens "new emos" (så som jag kallar dem, trots att alla andra kallar dem för enbart emo, trots att emo en gång i tiden var en musikstil!) kallades för "poppare". Men nu kom jag ifrån ämnet, i varjefall, varför utsätter man sig för sömnbrist på det här sättet? Sömn som är en viktig del för att man ska fungera. Visst funkar man utan sömn, dock inte lika bra. Man ränner runt som en zombie på speed. Så om ni nån gång ser mig lalla runt i korridoren så är det nog inte för att jag har rökt på, utan för att jag inte har sovit och min hjärna har gått och lagt sig, utan mig."


"Ida, 2008.08.23"





Haha, jadu.. precis såhär kan det se ut när man försöker sig på att leka skribent till skolans onlinetidning. Dock blev det inte mycket med den stackars tidningen det året, då jag var en utav de få som lyckades "publicera" fler än ett reportage/inslag-whatever (jag är för trött för att komma på vad det heter) Jag lyckades nog med att pryda vår tidning med hela 3 olika grejer! Det du!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


La mia familia







..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

41 frågor, 1 Personlighet.



IMDWs personlighetstyp:

Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.


Karriärer som skulle kunna passa IMDW:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.

- Alla dessa jobb skulle jag lätt kunna tänka mig att jobba med,
iaf för en liten tid ;D


Extraversion vs Introversion:
Uppmärksamheten är främst riktad mot yttervärldens människor och ting.

- Kan nog mycket väl stämma, bryr mig alldeles för mycket om omvärlden och alldeles för lite om mig själv.

Sinnesförnimmelse vs Intuition:
Tar in information via det "sjätte sinnet" och ser det möjliga.

- Det är klart att allt är möjligt! Lite våld och vaselin bara ;)

Tanke vs känsla
Fattar beslut grundade på logik och objektivitet.

- Jag försöker att fatta mina beslut utefter det mest logiska,
men ibland tar ju känslorna överhanden.

Bedömning vs Perception:
Föredrar att leva på ett flexibelt och spontant sätt.

- Absolut! Vad kan bli mer flexibelt och spontant än ett hus på landet, skriva lite böcker och ta hand om 5 hundar, 7katter, 2kossor, 2getter, några marsvin och kaniner? :) Och en stor trädgård att gå och plocka i :) Där lär det nog hända många spontana grejer med alla dessa djuren hoppas jag! :)


DU kan göra detta testet här





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Remington tribal collection

Det är då fan att man inte kan sova, alldeles för mycket känslor och tankar som snurrar omkring inuti mig. Säkert också bara för att jag faktist måste upp i rätt bra tid imorgon som jag inte kan somna. Så då internetshoppar man istället, livsfarligt det där! Men äntligen, äntligen är det en ny plattång på G hitåt, leopardmönstrad dessutom! ♥  Även en locktång och hårfön, också dom i leopardmönster ♥ Sen klickade jag hem lite grejer från AmorsPilar, But I wont tell you what ;D haha. Nu är jag nog däremot pank, har till räkningarna but thats it. Jag fick pengarna i fredags I might add, det är söndagnatt och dom är redan slut. Good Girl!

 

Satte mig precis ner med en kopp thé, en ny smak - Indian spice, får se hur den smakar när jag väl vågar ta en sip från den rykande koppen :P sen blire en nattacigg, tandborstning och ett försök till sömn igen!
Har hunnit smaka på Indian Spice nu när jag pillade med bilden ovan, och den duger. Helt okej smak. Smakar dock mest bara thé.
För övrigt; hur stavar du till Thé?



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Teen Wolf <3

 


Har börjat kika på en helt underbar ny serie som heter Teen Wolf. Man kan tänka sig att en serie med ett såpass töntigt namn som "Teen Wolf" vore rätt lam, men den är faktist rätt spännande från time to time, eller väldigt ofta :) För en gångs skull så finns det inte en enda jäkla vampyr med utan bara massa heta varulvar :P Dont get me wrong, vampyrer i all ära, men det är en hel del vampyrfilmer/serier där ute :P Well, Scott blir kort och gott biten av en varulv and so on. Iaf, den serien är lätt värd att titta på. Inte bara för att handlingen är bra utan för att killarna är helt otroligt snygga! omg, fullpott med castingen! och jag har såklart hittat en ny älskling, Tyler Hoechlin som spelar Derek Hale <3





 





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


The secret life of the american teenager



Äntligen ikapp med The secret life of the american teenager :)
Har verkligen hänt massor med grejer sen jag kikade sist.



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

The Condemned [2007]



Tv-Producenten Ian Breckel kommer på en ny realityserie. Han "köper" 10 olika dödsdömda förbrytare från olika länder och säger till dem att de ska få spela ett spel, där endast en utav dem kommer överleva. Han slänger ut dem i en djungel på olika platser och filmar när de dödar varandra. Han sänder detta live på internet. Jack Conrad vill inte döda någon utan har en annan plan.

Filmen påminde en aning om filmen Death Race, jag gillade den här skarpt faktist! Mycket action och jävlar vad arg man blev from time to time. Spännande, lite udda. Har du inte sett den så borde du kolla in den :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Brännbollsturneringen :)

Haha, jag var så jävla orolig för brännbollen! JAG skulle vara domare, JAG skulle hålla koll på alla poäng :P men när jag väl kom dit så fick jag veta att Jonas är domare, och jag skulle bara hjälpa honom hålla koll och skriva upp poängen. Vi var ett awesome team! och det sa han också, jag var tydligen den bästa vicedomare han haft under de här tre åren :) Det kändes jävligt kul att höra =) När han skulle avslöja vilka som hade vunnit uppe åp lastbilen så drar han fram mig och säger; "Vi måste även tacka Ida! Som har hjälpt mig mängder med att hålla koll på poäng och sånt! Tack!" Jag fick en stor applåd och höll på att nästan dö, det hade jag ju inte riktigt räknat med :P haha. Jag hade så fruktansvärt kul!! Mamma var med nästa hela tiden och Sandra, E och Sandras lilla onge Annie var också där i princip hela tiden :) Så jävla mysigt hade jag! Fruktansvärt! Jag längtar verkligen till nästa år! Såklatr så vann ju brorsans lag iår igen :P haha, men tydligen itne med så många poäng som dom brukar vinna med. Undra om det kan bero på att min bror var så full att han knappt visste vad han hette? ;D haha Kairos Fjollor som tydligen alltid tävlar om första plats med Hästens Vänner hamnade på fjärde plats iår, Fraglarna kom på tredje plats. Men det var för att dom fick 5 extra poäng för att dom hade en tjej med i laget, Dom vann över Kairos Fjollor med 4 poäng Så resten kan ni räkna ut själva :P I finalen var det Gangsters mot Hästens Vänner, och Hästens Vänner vann med omkring ca 20 poäng.

Åh, jag hade så jävla kul! Jag ser verkligen fram emot nästa års turnering! :)
Tack Jonas för att du har gjort en så fin och rolig tillställning för Tibrofolket!! :)


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Anna :)

Träffade Anna idag! :) Hon kom hit en sväng först, vi satt på min balkong och tjötade massa skit :) Sen kom hennes kille Sonni och hämtade oss och det bar iväg ut till världens ände, Tidan! Hela Sonnis familj var där :P mamma, pappa, tre bröder och syster :P Det var lite svårt och småjobbigt eftersom jag inte kan prata danska :P Jag förstod i princip sammanhanget av vad dom pratade om, men inte exakt :P Så det blev att man fick sitta där och le som en idiot och skratta när dom andra skrattade :P haha. Som tur var så var Annas mamma och lillebror där, så jag förstod ju iaf vad dom sa! =) När nästan hela tjocka, danska släkten åkt så sprang vi ut i hästhagen en sväng. Så mysigt!! :D Jag fick dock veta att Error inte står kvar där :( han står på Gotland :( Hade mysigt trots att jag inte förstod vad dom sa :P haha. Var jättekul att träffa Anna igen!! :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

RSS 2.0