Mynta 30/9-11

Upp och ut med mamma och Mynta i skogen igen. Känns inte som vi har gjort något annat :P Idag tränade vi lite följsamhet i skogen :) Superduktiga lilla Mynta är så bra!! Hon fattar galoppen direkt. (Och jaa, hon fattar galopp ibland ser det ut som när hon springer. lilla tokan) Idag tränade vi lite kontakt. Att hon sätter sig ner när jag tar upp en godis, lyfter godisen i höjd med mitt huvud och säger; "Hallå" och då ska hon titta mig i ögonen, gör hon det så får hon en liten bit godis och ett "duktig tjej" :)


Vi hittade ju såklart den allra minsta pinnen i skogen, och den var ju självfallet allra roligast att leka med. Jag fick tyvärr ingen bra bild på det. men hon var så söt när hon sprang runt med sitt stora fynd ^^





Det kan vara så att det här är den sötaste tiken som finns atm <3 lilla söta, underbara Mynta <3




..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Mynta 28/9-11

Idag har jag och mamma varit ute med Mynta en sväng :) Vi var i skogen och plockade svamp sen åkte vi ut till mammas gubbes hus ute i spännefalla. Där släppte jag Mynta lös och hon sprang som en tok. Vi tränade lite på "sök pinnen", "tacktack" (att jag får pinnen eller vad hon än har i munnen) och även att jag är så som Cesar skulle ha sagt det; alfahonan. Jag tog pinnen ur munnen på henne, och hon fick tillbaka den när jag kände för det, alltså när hon satt fint och började titta på någonting annat. Övade alltså lite på att inte bli för fäst eller besatt kring saker. Vi fick också lära oss att stora presseningar som fladdrar upp från marken inte är farliga, inte heller om det hänger ner och fladdrar, No danger! Den stora vattensprutan (vad heter? helt tappat bort det) som man kan t.ex spola av bilen med (vilket vi gjorde) var lite läskig när man satte på den, men sen var strålarna dunderroliga! nästan lite för roliga. Så då fick vi allt ta och passa på och träna lite passivitetsträning. Kompressor heter det! just det. Och även började hon förstå vad jag menar med mina små ljud jag har för mig, mina visslingar, smackanden osv. Supermysigt verkligen :)





..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Mynta 26/9-11

Nu har vi varit ute i skogen och plockat svamp igen, och Mynta fick följa med :)
Jag, Malin, Mamma och Mynta var ute och kavade i skogen i säkert närmare två timmar? haha


 

Titta så söt hon är när hon sitter där med tungan ute :) hehe awe <3








..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

This is what I want..

This is what I want my life to look like.

Körkort
- Det vore så jäkla gött med ett körkort. Kunna åka vart jag vill, när jag vill. Inte behöva be om skjuts överallt från mamma. (since jag får panik på bussar så är det ju hon som får skjutsa runt på mig. Det känns nästan lite pinsamt liksom. "Hej! Jag heter Ida! Min mamma skjutsar mig överallt för jag är kass och akn inte ta körkort!") Jäkla synd att jag inte fortsatte med det för två-tre år sen då jag verkligen var på G. Kan fan köra bra och är lite utav ett ljushuvud när det kommer till att plugga. Tro det eller ej. haha
Bil - nej, någon sådan har jag ju inte. Jag hade en Renault 19, men den skrotade eller sålde pappa, eftersom jag aldrig tog körkort. Dock har han lovat att han ska fixa en bil till mig när jag väl har fått eller är på G med körkortet. Ingen dyr bil, men det vill jag inte ha heller. Första bilen ska ju vara en liten skraltig en? right?
Katt - Check! Att ta över brorsans nu snart 12 åriga katt var bland det bästa som hänt mig. Hon är så underbar och jag har verkligen vuxit tack vare henne. Ansvar och grejer liksom. Plus att jag känner mig så himla duktig varje gång hon kommer fram och ska hälsa när någon kommer. Hon var lite folkskygg förr.
Hund/ar - åååh, många hundar! utav alla raser! Hitåt tack! :) Men jag håller på och träffar Mynta lite nu, och ska antagligen ta över henne och testa ett tag. Kanske nästa vecka. Jag hoppas att det kommer gå bra med henne och kissen! Håll tummarna!
Praktik/Jobb
- vill helst jobba/praktisera med något jag gillar, typ hundar, fotografering.. eller kanske översätta filmer? hur underbart vore inte det?
Lägenhet - Check! åh, jag gillar mitt lilla krypin. Finns fortfarande mycket att göra, men det kommer bli så bra när allt är klart! Tänka sig att jag har bott här i snart ett år! tiden går fort du!
Någon att dela tillvaron med - .... ? che....ck? njaaa... alltså.. det finns ju en viss person. Han med de bruna ögonen. Men jag vet inte vad vi är, eller vad vi kommer bli. Just nu är det lite chill och laid back. Jag gillar verkligen att umgås med honom. Verkligen.
Vänner - Check! :) åh, jag har egentligen så fina vänner. Säkert de finaste vännerna i stan!
Ork & Energi - uh..  vadå för nått? går det att äta? Vill inte vara såhär trött jämt.
Piercingar - jag vill ha tillbaka min näspiercing och min medusa, även ta fler hål i öronen och kanske ögonbrynet?
Operera ögonen - Guuuuh, vad underbart det skulle vara att kunna fixa till ögonen. uppsöka en specialist kanske?
Pengar - uh, check ? ja, fast... pengar från ett jobb vore ju fan inte alls illa pinkat. Känna att; "ååh, de här pengarna är bara bara bara mina för domhar jag kämpat ihop på jobbet!" det vore fint det.
Vältränad kropp - långt ifrån check. alldeles för mycket onyttigt och för lite motion. Att må dåligt går hand i hand med att stressäta för mig. Många säger att när man mår dåligt så svälter man sig. Men så behöver det inte alls vara. Vissa vräker, stressäter.. tröstäter. Som i amerikanska dramakomedier, you know, där dom sitter och gråter ner i en stor glassbunke? Det är typiskt mig, förutom gråtandet då. Och nej, att tröstäta hjälper inte. Man mår mycket sämre efteråt, men det går inte att hejda sig. attans skit alltså.
Må allmänt bra - mnjao.. fast det vill ju alla.


"Dont dwell in the past, dont dream of the future,
concentrate the mind om the present moment."
- Buddha


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Stephen Marley ft Mos Def - Hey baby





Den här låten är så fruktansvärt himla bra. Jag bara avgudar den. Rytmen, rösterna, så chill den är <3


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Mynta 21/9-11

Idag hämtade vi Mynta för första gången och åkte ut i skogen en liten sväng.
Jag, mamma, Malin och lilla Mynta var nog ute i säkert över en timma.
Sen åkte vi upp till kateryd där jag släppte henne lös och hon jagade äpplen.
Lilla sötan hoppar som en antilop när hon springer :P




Som ni ser på bilderna så behöver jag mer än röra på mig :P haha






..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

uäh

Mitt huvud värker lite, mina fingrar värker, min vänster arm från axeln ner till handen värker. Mitt hjärta värker. På g till halsbränna, (okej, stryk det. Jag Har halsbränna) trött, seg och måste gå hem i busväder med vind, regn och kyla. Detta känns inte bra. Det enda som känns bra är att jag har fått umgås med min älskade, dock tjatiga, men älskade brorsdotter. Vi låg och läste Ariel i säkert 40 minuter. Och jag har städat i min brors kök, så han slipper det. Men jag vill inte gå hem, jag vill inte ha ont, jag vill inte vara trött, jag vill inte vara tjock. Jag vill vara nöjd. åtminstonde vara på g med körkortet, kanske ha någon praktik någonstans, ha gått ner några kilo (läs massa kilo)

Fyfan, inte bra dag, inte bra dag. Ska försöka njuta avdet som är nu. Jag sitter i min brors mysiga lägenhet, min älskade brorsdotter ligger och sover. Jag får promenera hem i höstmyset och samtidigt kanske bli av med något hekto. okej, positiva tankar! go me!


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder





Okey, Im hooked :) underbara, underbara låt <3
älskar videon också, liksom aaaaweeee-some!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

The roommate [2011]



Sara börjar på college och får en bra relation till sin nya rumskamrat Rebecca. Allt verkar normalt men efter ett litet tag börjar Rebecca bete sig mystiskt och väldigt överbeskyddande gällande Sara.

För det första måste jag bara stanna upp och säga, WOW. När filmen började så trodde jag att det var Leighton Meester (Blair i Gossip Girl) som spelade Sara, men nehej, det vard et inte. Utan det var dottern till Rick Dufay, föredetta gitarist i Aerosmith. Leighton och Kelly är fruktansvärt lika, fast ändå inte när de står precis bredvid varandra :P Filmen är helt okej, lite psychothriller sådär. Kul att se Leighton i en annan roll än en bortskämd uptowngirl. Man blev inte direkt rädd eller skrämd men jäkligt irriterad och satt lite som på nålar ibland. haha



När det kommer till castingen har dom lyckats trolla fram både kända och halvkända skådespelare bl.a Aly Michalka från Hellcats, Danneel Ackles från One three hill (som för övrigt är gift med min Jensen Ackles!) Billy Zane från Titanic, Nina Dobrev och Kat Graham från The vampire diaries och underbara, snygga Cam Gigandet från både Never back down och Twilight.



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

# 1 Cheerleader camp [2010]

 

Alltså, jag tror jag har sett den här filmen sjuhundrafemtioelva gånger? fast med andra skådespelare men handlingen är densamma. Inte ens musiken var bra i den här. Och skådespelarna plockade dom nog rakt upp och ner från gatan.
njaaa, alltså... är du redigt bakis en dag och vill dra på något helt ointressant så kör på denna! Om du inte är kille förstås, för då kommer du aldrig kunna slappna av, jag lovar! man ser nog minst en tutte i minuten i den här filmen!



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


Super 8 [2011]



Ett gäng småkillar (och en tjej) ska spela in en zombiefilm till en filmfestival och smiter ut sent en kväll för att filma en scen på tågstationen. En stor olycka inträffar när ett tåg från U.S Air Force åker förbi. Det försvinner saker från staden under omöjliga omständigheter och hela stadens hundar flyr sin kos.

Filmen var helt okej faktist. Det märktes att J.J Abrams ligger bakom filmen, då han alltid (och jag menar i princip Alltid) vill hålla sina "monster" hemliga så länge som går. Jag kan inte säga detta utan en spoiler, men here goes: Att Steven Spielberg var med i produktionen märks tydligt på ögonen på det mysteriska monstret, även på "E.T go home"-scenen i slutet. Vilken faktist fick mig att rysa lite utav välbehag, äntligen fick stackarn åka hem.
Elle Fanning (som är Dakota Fannings lillasyster) är helt enastående, skådespelargenen fördes vidare även till denna unga tjej som tro det eller ej, är född 1998! liten tjej med mycket talang!

Psst, förresten.. Anledningen till namnet på filmen är för att killarna i början spelar in sin film med en super 8 kamera. Och jag som trodde att de skulle få superkrafter eller något sådant. Attans.

I slutet får man se killarnas film, så sitt kvar lite extra länge i biosalongen/soffan!


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely


RSS 2.0