Shelter [2010]



Julianne Moore spelar en psykolog vid namn Carolyn "Cara" Harding som and I quote; "I see myself as a doctor of science and a woman of God". Hennes pappa, Dr. Harding (Jeffrey DeMunn) jobbar som överläkare på ett mentalsjukhus (om jag har förstått det hela rätt) och har fått in ett speciellt fall, Adam Sober (spelad av snygga Jonathan Rhys Meyers med de underbara fina, dock iskalla ögonen. Som förövrigt är en riktig hejare på det här med att spela teater!) Dr. Harding ber sin dotter att utvärdera Adam. Hon kommer till slutsatsen att Adam har lagt till en personlighet, "David" för att fly undan sitt egna liv. Allt eftersom blir det konstigare och konstigare. Ingenting hänger ihop och Adam visar ytterligare fler personligheter.

Trots att filmen hade en lite grådyster nyans över sig (som jag i vanliga fall avskyr) så är den riktigt bra. Lagom mycket spänning, gåtor och övernaturligt för mig idag. Om du gillar lite mystiska filmer så ska du absolut ta och kika in den här!

oh, förresten så är det två svenskar vid namn Måns Mårlind och Björn Stein som har regisserat den! Extra plus i kanten för det!! :)



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0