The roommate [2011]



Sara börjar på college och får en bra relation till sin nya rumskamrat Rebecca. Allt verkar normalt men efter ett litet tag börjar Rebecca bete sig mystiskt och väldigt överbeskyddande gällande Sara.

För det första måste jag bara stanna upp och säga, WOW. När filmen började så trodde jag att det var Leighton Meester (Blair i Gossip Girl) som spelade Sara, men nehej, det vard et inte. Utan det var dottern till Rick Dufay, föredetta gitarist i Aerosmith. Leighton och Kelly är fruktansvärt lika, fast ändå inte när de står precis bredvid varandra :P Filmen är helt okej, lite psychothriller sådär. Kul att se Leighton i en annan roll än en bortskämd uptowngirl. Man blev inte direkt rädd eller skrämd men jäkligt irriterad och satt lite som på nålar ibland. haha



När det kommer till castingen har dom lyckats trolla fram både kända och halvkända skådespelare bl.a Aly Michalka från Hellcats, Danneel Ackles från One three hill (som för övrigt är gift med min Jensen Ackles!) Billy Zane från Titanic, Nina Dobrev och Kat Graham från The vampire diaries och underbara, snygga Cam Gigandet från både Never back down och Twilight.



..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0