This is what I want..

This is what I want my life to look like.

Körkort
- Det vore så jäkla gött med ett körkort. Kunna åka vart jag vill, när jag vill. Inte behöva be om skjuts överallt från mamma. (since jag får panik på bussar så är det ju hon som får skjutsa runt på mig. Det känns nästan lite pinsamt liksom. "Hej! Jag heter Ida! Min mamma skjutsar mig överallt för jag är kass och akn inte ta körkort!") Jäkla synd att jag inte fortsatte med det för två-tre år sen då jag verkligen var på G. Kan fan köra bra och är lite utav ett ljushuvud när det kommer till att plugga. Tro det eller ej. haha
Bil - nej, någon sådan har jag ju inte. Jag hade en Renault 19, men den skrotade eller sålde pappa, eftersom jag aldrig tog körkort. Dock har han lovat att han ska fixa en bil till mig när jag väl har fått eller är på G med körkortet. Ingen dyr bil, men det vill jag inte ha heller. Första bilen ska ju vara en liten skraltig en? right?
Katt - Check! Att ta över brorsans nu snart 12 åriga katt var bland det bästa som hänt mig. Hon är så underbar och jag har verkligen vuxit tack vare henne. Ansvar och grejer liksom. Plus att jag känner mig så himla duktig varje gång hon kommer fram och ska hälsa när någon kommer. Hon var lite folkskygg förr.
Hund/ar - åååh, många hundar! utav alla raser! Hitåt tack! :) Men jag håller på och träffar Mynta lite nu, och ska antagligen ta över henne och testa ett tag. Kanske nästa vecka. Jag hoppas att det kommer gå bra med henne och kissen! Håll tummarna!
Praktik/Jobb
- vill helst jobba/praktisera med något jag gillar, typ hundar, fotografering.. eller kanske översätta filmer? hur underbart vore inte det?
Lägenhet - Check! åh, jag gillar mitt lilla krypin. Finns fortfarande mycket att göra, men det kommer bli så bra när allt är klart! Tänka sig att jag har bott här i snart ett år! tiden går fort du!
Någon att dela tillvaron med - .... ? che....ck? njaaa... alltså.. det finns ju en viss person. Han med de bruna ögonen. Men jag vet inte vad vi är, eller vad vi kommer bli. Just nu är det lite chill och laid back. Jag gillar verkligen att umgås med honom. Verkligen.
Vänner - Check! :) åh, jag har egentligen så fina vänner. Säkert de finaste vännerna i stan!
Ork & Energi - uh..  vadå för nått? går det att äta? Vill inte vara såhär trött jämt.
Piercingar - jag vill ha tillbaka min näspiercing och min medusa, även ta fler hål i öronen och kanske ögonbrynet?
Operera ögonen - Guuuuh, vad underbart det skulle vara att kunna fixa till ögonen. uppsöka en specialist kanske?
Pengar - uh, check ? ja, fast... pengar från ett jobb vore ju fan inte alls illa pinkat. Känna att; "ååh, de här pengarna är bara bara bara mina för domhar jag kämpat ihop på jobbet!" det vore fint det.
Vältränad kropp - långt ifrån check. alldeles för mycket onyttigt och för lite motion. Att må dåligt går hand i hand med att stressäta för mig. Många säger att när man mår dåligt så svälter man sig. Men så behöver det inte alls vara. Vissa vräker, stressäter.. tröstäter. Som i amerikanska dramakomedier, you know, där dom sitter och gråter ner i en stor glassbunke? Det är typiskt mig, förutom gråtandet då. Och nej, att tröstäta hjälper inte. Man mår mycket sämre efteråt, men det går inte att hejda sig. attans skit alltså.
Må allmänt bra - mnjao.. fast det vill ju alla.


"Dont dwell in the past, dont dream of the future,
concentrate the mind om the present moment."
- Buddha


..::xoxoxo::..
Pussar & Kramar
Yours sincerely

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0